Vi forbinder freelancere indenfor
cybersikkerhed med nye kunder

Freelancere bærer i sagens natur en risiko for sin egen ansættelse.
Den risiko vil CyberMinds hjælpe dig med at mitigere

Freelance er en tidssvarende arbejdsform

Fleksible arbejdsforhold, god løn og spændende selvvalgte opgaver

Fleksibilitet, attraktiv indkomst og valgfrihed i arbejdsopgaver er blot nogle af de fordele, der følger med at være en succesfuld specialist på sit felt. I dagens efterspørgsel efter IT-sikkerhed er det optimale betingelser for dygtige og dedikerede Cybersec-specialister at være deres egen herre.

Der er dog risici ved at vælge freelance-arbejde, såsom eksponering for passende opgaver, tidskrævende salgsarbejde, mangel på kendskab til ens markedsværdi og muligvis evne til at forhandle en passende indkomst.

Hos CyberMinds er vi dedikeret til at minimere disse risici. Vi opfordrer dygtige cybersec-specialister til at tage skridtet og opdage, hvor langt deres potentiale kan tage dem. Hvis man ikke er klar til at tage det store spring endnu, kan man tilmelde sig vores bruttoliste, hvor fuld diskretion er garanteret, indtil den rette opgave dukker op og man er klar til at tage springet ud på freelance-markedet med en underskrevet kontrakt.

high-angle-view-of-hacker-developing-malware-in-da-2022-12-16-21-04-20-utc
Fact-01-Mobil

CyberMinds leder efter netop dig!

CyberMinds – Din partner inden for cybersec-konsulentbranchen

CyberMinds er en virksomhed, der er født ud af vores ekspertise inden for cybersec-konsulentbranchen. Vi har oparbejdet en unik viden om at tilbyde tekniske cybersec-ydelser, som du som freelancer kan drage fordel af.

Vi er stolte af at have etableret en kultur, hvor du som freelancer er i centrum. Vi har en passion for cybersec, selvom vi måske ikke har samme tekniske indsigt som du har. Vi er dygtige til at demonstrere værdien af dit arbejde og gør det med glæde for alle vores specialister.

Hos CyberMinds er du fri til at vælge dine samarbejdspartnere. Hvis du ønsker at samarbejde med andre agencies, er du velkommen til at gøre det. Hvis du foretrækker at arbejde som fastansat eller vil have direkte kontakt til dine kunder, kan du købe dig ud. Vi lægger stor vægt på at give dig frihed til at træffe dine egne beslutninger.