CyberMinds skaffer Cybersec kompetencer og sætter specialisterne fri

Hvem er CyberMinds – og hvad kan vi?

Hos CyberMinds ønsker vi at udfordre den traditionelle måde, som virksomhederne ansætter Cybersec kompetencer på. Vi tror på, at det er vigtigt at give freelancere mere frihed, samtidig med at virksomhederne skal have større fleksibilitet i deres ansættelsesform.

Freelance er optimum mellem fleksibilitet, skills og pris

CyberMinds tager freelancebranchens laveste cut

CyberMinds taler Cybersec’sk. Freelancerens kompetencer og virksomhedens behov skal matches og der har niche specialisterne en klar fordel

Intet sted er Cybersec freelancerne så frie som hos CyberMinds. Vi har et absolut minimum af klausuler

CyberMinds demokratiserer tilgangen til Cybersec-kompetencerne

Freelance er en stigende tendens inden for ansættelse, hvor de rette kompetencer kan tilgås til den rette tid og til den rigtige pris. Selvom fastansættelse kan have sine økonomiske fordele, så kan evnen til at tiltrække, fastholde og udnytte specialkompetencer være en stor hovedpine for mange i Cybersec-industrien.


Hos CyberMinds tilbyder vi adgang til specialiserede kompetencer i et typisk begrænset tidsrum. Når opgaven er løst, kan specialisterne frigøres og den daglige drift kan overtage. Hvis der opstår et nyt behov, er det muligt at indgå en ny aftale. Freelancere er typisk mere villige til at vende tilbage end tidligere fastansatte.